Szavazz, ha tetszik!

Ha még nem szavaztál: 🤍, ha már szavaztál: ❤️ 

banki csalások

2023 az új 2008? Újabb pénzügyi válság felé tart a világ?

Szerző: Siklós Bence
Megjelenés dátuma: 2023. március 31.

Silvergate, Silicon Valley Bank, Signature Bank – bankcsődök sora rázta meg az Egyesült Államok pénzügyi szektorát. Néhány napnál nem kellett több ahhoz, hogy az egyik legnagyobb európai bank, a Credit Suisse is nagyon közel kerüljön az összeomláshoz, és ki tudja, hányan követik őket az elkövetkezendő hónapokban. Jogos a kérdés: megismétlődhet-e a 15 évvel ezelőtti pénzügyi válság? Van ok az aggodalomra, érdemes azonban arra is figyelni, hogy miben különbözik a mostani helyzet a 2008-astól. 

Irány a teljes anyag!

Gyakori kérdések

Hogyan szavazhatok?

Kattints a tartalomra, és ha tetszik az anyag, nyomd meg az oldal tetején található szívecskét. A szavazatodat leadtad, ha szürkéről pirosra vált az ikon. A sikeres szavazás tényét a bal alsó sarokban felvillanó "Köszönjük a szavazatot!" értesítő is jelzi. A szavazatod visszavonásához kattints újra az ikonra.

Hogyan számít bele a szavazatom a verseny alakulásába?

A zsűri minden shortlistre került alkotást értékel egy előre kidolgozott szempontrendszer szerint, amellyel legfeljebb 80 pont érhető el. A közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapó alkotás szerzője, vagy holtverseny esetén az alkotások szerzői további 10 ponttal gazdagodnak. A díjat az kapja, akinek az alkotása a legtöbb pontot szerezte a zsűri és a közönség összesített pontszámainak alapján.

Saját anyagomra is szavazhatok?

Igen, ezt nem korlátozzuk. Lehetséges, hogy tényleg a te anyagodat tartod a legjobbnak az adott hónapban, ennek nyugodtan adj hangot!

Több anyagra is szavazhatok?

Több anyagra is szavazhatsz, de egy szavazási ciklusban egy anyagra csak egyszer adhatod le a szavazatodat egy IP-címről.

Honnan fogom tudni, ha ismét szavazhatok?

Ha szeretnél naprakész lenni, hogy így együtt választhassuk meg az adott hónap Felelős Fintech Tartalmát, iratkozz fel az értesítőre, és e-mailt küldünk, ha indul a szavazás.