Közönségszavazás

Nézd meg a 2023 nyarának legjobb fintech anyagaiból álló shortlistet, és szavazz azokra az alkotásokra, amelyek számodra hasznosak: fontos témát érintenek, hitelesek, kreatívak, és tényleg neked szólnak. 🙂 
A szavazást ekkor zárjuk: 10.15. 23:59

Jelenleg nincs szavazási időszak, gyere vissza később! Addig is nézd meg, hogy az előző ciklusban milyen anyagok szálltak versenybe!

Jelenleg nincs szavazási időszak, térj vissza később!

Gyakori kérdések

Hogyan szavazhatok?

Kattints a tartalomra, és ha tetszik az anyag, nyomd meg az oldal tetején található szívecskét. A szavazatodat leadtad, ha szürkéről pirosra vált az ikon. A sikeres szavazás tényét a bal alsó sarokban felvillanó "Köszönjük a szavazatot!" értesítő is jelzi. A szavazatod visszavonásához kattints újra az ikonra.

Saját anyagomra is szavazhatok?

Igen, ezt nem korlátozzuk. Lehetséges, hogy tényleg a te anyagodat tartod a legjobbnak az adott hónapban, ennek nyugodtan adj hangot!

Több anyagra is szavazhatok?

Több anyagra is szavazhatsz, de egy szavazási ciklusban egy anyagra csak egyszer adhatod le a szavazatodat egy IP-címről.

Hogyan számít bele a szavazatom a verseny alakulásába?

A zsűri minden shortlistre került alkotást értékel egy előre kidolgozott szempontrendszer szerint, amellyel legfeljebb 80 pont érhető el. A közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapó alkotás szerzője, vagy holtverseny esetén az alkotások szerzői további 5 ponttal gazdagodnak. A díjat az kapja, akinek az alkotása a legtöbb pontot szerezte a zsűri és a közönség összesített pontszámainak alapján.

Iratkozz fel a szavazás értesítőre!

Értesítés szavazásról