Nevezés

Írtál egy cikket egy friss fintech trendről? Interjút készítettél, a véleményedet öntötted szavakba? Netán vizuálisan is ábrázoltad a mondanivalód? Vagy olvastál egy olyan anyagot, ami közelebb hozza az embereket a pénzügyek elrettentőnek tűnő világához? Jó helyen jársz! Mutasd meg a világnak, mi pedig díjazzuk a szerzőket!

Saját, már publikált anyagot nevezel?

Megjelent egy fintech témában készült írásod? Küldd be nekünk!
Csak saját szellemi alkotással nevezhetsz, egyénileg vagy csoportban.

Nincs publikálási lehetőséged?

Szívesen versenybe szállnál, de nem találsz platformot, ahova írhatnál? Küldd be közvetlenül nekünk anyagodat! A jó írásokat publikáljuk, a legjobbat díjazzuk.

Rátaláltál egy jó anyagra?

Találtál valami hasznosat? Jelöld, hogy díjazhassuk! Várunk minden szabadon elérhető fintech-anyagot, hogy díjazhassuk a legjobbak szerzőit.

2024 nyarának anyagait eddig várjuk: 2024.09.01.

Gyakori kérdések

Ha jelölök egy anyagot, mit kell figyelembe vennem?

Csak olyan tartalmat jelölhetsz, ami publikusan, korlátozás (díjfizetés vagy regisztráció) nélkül bárki számára teljes terjedelemben hozzáférhető az interneten. Nem te szállsz versenybe, hanem az általad jelölt anyag és annak szerzője. Több anyagot is jelölhetsz egy pályázati ciklusban. Nem kell felvenned a szerzővel a kapcsolatot, ezt mi megtesszük. A jelölő kilétét nem hozzuk nyilvánosságra. Ingyenesen tudsz anyagot jelölni a pályázatra.

Nem tudom eldönteni egy anyagról, hogy az fintech-e vagy sem. Mit tegyek?

Ha felmerül benned, hogy egy adott anyag fintech témájú, az valószínűleg nem véletlen. Nyugodtan nevezd, és az előszűrési folyamat során ki fog derülni, hogy jól gondoltad-e.

Több szerző esetén ki kapja a díjat?

A pénzjutalomból minden szerző egyenlő arányban részesül, a teljes összeget tehát annyi felé osztjuk, ahány szerzője van az anyagnak.

Miért van szükség a tartalom összefoglalására?

Az összefoglalással segítesz nekünk annak feltérképezésében, hogy beleillik-e a fintech témakörébe, és abban is, hogy shortlistre kerülés esetén közzétehessük ezt az oldalon.

Nincs publikálási lehetőségem, de szeretnék versenyezni. Mit kell tennem?

Ez esetben nincs más dolgod, mint beküldeni nekünk az anyagot ezen az oldalon keresztül. Ha megfelel az általad beküldött anyag a feltételeknek, elérhetővé tesszük a zsűri számára. Ha az ő megítélésük szerint az anyag a shortlistre kerül, publikusan elérhetővé tesszük a weboldalunkon.

Ha egy médiumot képviselek, de nem én vagyok a szerző, saját anyagként kell neveznem vagy a jelölés lehetőséget válasszam?

Ebben az esetben saját anyagként nevezd, de a szerzőt feltétlenül tüntesd fel. A szerző lesz esélyes a díjra, de a kapcsolattartó te leszel.