Saját anyagot nevezek

Ezen a felületen add le a pályázatot, ha te írtad, készítetted az anyagot, amivel versenybe szeretnél szállni, vagy egy médium képviselőjeként kollégád anyagát szeretnéd nevezni.

Nincs publikálási lehetőséged? Kifejezetten a versenyre készítettél egy anyagot? Küldd be, mi biztosítjuk a felületet!  Nálatok szeretnék publikálni »

Saját anyag

Nincs címe az anyagnak? Adj neki most! Ez azért fontos, hogy ezzel tudjuk feltüntetni mi is az oldalon.
Mindenképp pontos dátumot adj meg, hogy a megfelelő hónapban versenyezhess!
Kapcsolattartó lehet a szerző is.
Csak abban az esetben kell kitölteni, ha nem saját anyagot nevezel, hanem egy médium képviseletében egy kollégádat.
Legfeljebb 1000 karaktert írhatsz.
A legideálisabb, ha olyan anyagot nevezel, ami publikusan elérhető az interneten bárki számára. Ha a te anyagod nem ilyen, javasoljuk, hogy tedd publikusan elérhetővé, ha van rá lehetőséged, vagy töltsd fel itt, hogy a zsűri elé kerülhessen! Vedd figyelembe, hogy a közönségszavazáson csak a publikusan közzétett anyagok vesznek részt.
Nincs publikálási lehetőséged, de szeretnél pályázni? Mutatjuk, mi a teendőd!
Hang- és videófájlokat kérjük, tölts fel valahova (Youtube vagy egy tárhely) és biztosíts számunkra megtekintési jogot hozzá! Ha olyan anyagot szeretnél nevezni, ami nem hozzáférhető az interneten bárki számára (pl. nyomtatásban jelent meg, csak regisztráció után érhető el), itt tudod beküldeni nekünk. Vedd figyelembe, hogy ezek az anyagok a közönségszavazáson nem vesznek részt. Ha van lehetőséged, tedd nyilvánosan elérhetővé az anyagot, de ne felejts el erről egyeztetni azzal, aki az anyagról rendelkezik.

Gyakori kérdések

Nem tudom eldönteni egy anyagról, hogy az fintech-e vagy sem. Mit tegyek?

Ha felmerül benned, hogy egy adott anyag fintech témájú, az valószínűleg nem véletlen. Nyugodtan nevezd, és az előszűrési folyamat során ki fog derülni, hogy jól gondoltad-e.

Ha egy médiumot képviselek, de nem én vagyok a szerző, saját anyagként kell neveznem vagy a jelölés lehetőséget válasszam?

Ebben az esetben saját anyagként nevezd, de a szerzőt feltétlenül tüntesd fel. A szerző lesz esélyes a díjra, de a kapcsolattartó te leszel.

Több szerző esetén ki kapja a díjat?

A pénzjutalomból minden szerző egyenlő arányban részesül, a teljes összeget tehát annyi felé osztjuk, ahány szerzője van az anyagnak.

Miért van szükség a tartalom összefoglalására?

Az összefoglalással segítesz nekünk annak feltérképezésében, hogy beleillik-e a fintech témakörébe, és abban is, hogy shortlistre kerülés esetén közzétehessük ezt az oldalon.

Nincs publikálási lehetőségem, de szeretnék versenyezni. Mit kell tennem?

Ez esetben nincs más dolgod, mint beküldeni nekünk az anyagot ezen az oldalon keresztül. Ha megfelel a feltételeknek, elérhetővé tesszük a zsűri és a közönség számára. Ha az anyag a shortlistre kerül, publikusan elérhetővé tesszük weboldalunkon.

Ha jelölök egy anyagot, ki kapja a díjat?

A szerző. Hálásak vagyunk neked, amiért felhívod a figyelmünket egy értékes fintech-tartalomra, az erkölcsi győzelem a tiéd. 🙂