Zsűri

A beküldött anyagokat olyanok értékelik, akik hisznek a hiteles tájékoztatásban, és sokat is tettek azért. 

Ács Zoltán

Ács Zoltán

ELNÖK, Magyar Fintech Szövetség,
ügyvezető, MBH Fintechlab & Innovációs vezető, MBH Bank

Karrierjét gazdasági újságíróként kezdte, majd megalapította saját startupját, ami sikeres kockázati tőkebevonáson is átesett. 8 évig volt a startupok fejlesztésével és nagyvállalati innovációval foglalkozó Design Terminal szakmai igazgatója, ezalatt több mint 200 startup fejlődéséhez járult hozzá. Később saját tanácsadó cégével több szektorban (FMCG, pénzügyi szektor, feldolgozóipar, illetve védelmi ipar) is innovációmenedzsmenttel foglalkozott, majd 2020-2021-ben az MKB Fintechlab innovációs igazgatója. 2022-től az MKB Fintechlab ügyvezetője, illetve az MKB Bank innovációs vezetője. A Magyar Fintech Szövetség elnöke.

Bombera Krisztina

Televíziós újságíró

Televíziós újságíró, tudósító, jogász és egy szemléletformálással foglalkozó értékmarketing vállalat vezetője. Évekig dolgozott tudósítóként az Egyesült Államokban és junior jogi asszisztensként egy évet a Princeton Egyetemen. Újságíróként tudósított 2001-ben az Egyesült Államokat ért terrortámadásról, 2008-ban Barack Obama útjáról az elnökséghez, illetve a világgazdasági válság kibontakozásáról. Önkéntesként főleg emberi jogi és zöld szervezetekkel dolgozik, cégekkel pedig a vállalati társadalmi felelősségvállalás fejlesztésén és kommunikációs trénerként. Két gyermeke van, férje filozófus.

Mérő László

Matematikus, pszichológus, publicista

Eredeti szakmája matematikus. Az ELTE Pszichológiai Intézetének professzor emeritusa és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem professzora. Fő kutatási területei a gondolkodás- és gazdaságpszichológia és a játékelmélet. A Darwin’s Marketing Evolution cég társalapítójaként tizennyolc éve a memetikai marketingkutatás területén is dolgozik, ezt sikerrel alkalmazták számos ismert márka és termék kommunikációjának megalapozásához. A szélesebb intellektuális közönség számára írt könyvei eddig 11 nyelven jelentek meg, volt, amelyik elnyerte Az év tudományos könyve Németországban díjak egyikét.

Réti Bálint

Réti Bálint

elnökhelyettes, magyar fintech szövetség

A jogi egyetemet követően az első magyar social startup társalapítójaként felépítette a vállalat kommunikációs és üzleti folyamatait, és számos előadást és képzést tartott itthon és az USA-ban. Dolgozott egy nemzetközi humanitárius-fejlesztési ügynökség vezetőjeként, majd egy piacvezető ügyvédi irodában pénzügyi joggal és üzleti-jogi struktúrák kialakításával foglalkozott. Jelenleg azon dolgozik, hogy etikus és digitális finanszírozási megoldásokat vezessen be a pénzügyi kultúrába, ezzel támogatva az erősebb, stabilabb, működőképesebb vállalkozásokat és gazdaságot. Üzleti-jogi-digitalizációs kurzust tart az ELTE és a PPKE szakkollégiumában, és a Magyar Fintech Szövetség elnökhelyettese.

és Te

az ötödik zsűritag a közönség

A Felelős Fintech Tartalmakért díj legfontosabb célja, hogy olyan anyagok szülessenek, amelyek számodra hasznosak. Ezért számítunk a véleményedre! Vegyél részt a közönségszavazáson, és voksolj arra az anyagra, amelyik neked a legjobban segít eligazodni a fintech izgalmas világában.