Rátaláltam egy jó anyagra

Ha nem te vagy a szerző vagy nem egy médium nevében szeretnéd benevezni kollégádat, de hasznosnak találtál egy fintech témát taglaló anyagot, itt küldheted el nekünk.

Rátaláltam egy jó anyagra

Add meg a publikus hivatkozást!
Legfeljebb 1000 karaktert írhatsz!

Gyakori kérdések

Nem tudom eldönteni egy anyagról, hogy az fintech-e vagy sem. Mit tegyek?

Ha felmerül benned, hogy egy adott anyag fintech témájú, az valószínűleg nem véletlen. Nyugodtan nevezd, és az előszűrési folyamat során ki fog derülni, hogy jól gondoltad-e.

Ha egy médiumot képviselek, de nem én vagyok a szerző, saját anyagként kell neveznem vagy a jelölés lehetőséget válasszam?

Ebben az esetben saját anyagként nevezd, de a szerzőt feltétlenül tüntesd fel. A szerző lesz esélyes a díjra, de a kapcsolattartó te leszel.

Ha jelölök egy anyagot, ki kapja a díjat?

A szerző. Hálásak vagyunk neked, amiért felhívod a figyelmünket egy értékes fintech-tartalomra, az erkölcsi győzelem a tiéd. 🙂

Miért van szükség a véleményem kifejtésére?

Az összefoglalással segítesz nekünk annak feltérképezésében, hogy beleillik-e a fintech témakörébe, és abban is, hogy shortlistre kerülés esetén közzétehessük ezt az oldalon.

Nincs publikálási lehetőségem, de szeretnék versenyezni. Mit kell tennem?

Ez esetben nincs más dolgod, mint beküldeni nekünk az anyagot ezen az oldalon keresztül. Ha megfelel az általad beküldött anyag a feltételeknek, elérhetővé tesszük a zsűri számára. Ha az ő megítélésük szerint az anyag a shortlistre kerül, publikusan elérhetővé tesszük a weboldalunkon.