Szavazz, ha tetszik!

Ha még nem szavaztál: 🤍, ha már szavaztál: ❤️ 

banki csalások

Aggasztóan sok a netes banki csalás, de megúszhatjuk az átverést pár egyszerű szabály betartásával

Szerző: Brückner Gergely
Megjelenés dátuma: 2023. október 11.

Azt tapasztaltuk, hogy az online banki csalások hirtelen nagyon elszaporodtak, aggasztják az olvasókat. A cikksorozat próbálja feldolgozni az olvasók eseteit, kérdéseit és igazán mélyre ásni a témában, ha lehet jó tanácsok at is adni. A cikkben átvert áldozatok élményei szerepelnek, bemutatásra kerülnek a leggyakoribb elkövetői technikák, a bankok gyakorlata.

Irány a teljes anyag!

Gyakori kérdések

Hogyan szavazhatok?

Kattints a tartalomra, és ha tetszik az anyag, nyomd meg az oldal tetején található szívecskét. A szavazatodat leadtad, ha szürkéről pirosra vált az ikon. A sikeres szavazás tényét a bal alsó sarokban felvillanó "Köszönjük a szavazatot!" értesítő is jelzi. A szavazatod visszavonásához kattints újra az ikonra.

Hogyan számít bele a szavazatom a verseny alakulásába?

A zsűri minden shortlistre került alkotást értékel egy előre kidolgozott szempontrendszer szerint, amellyel legfeljebb 80 pont érhető el. A közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapó alkotás szerzője, vagy holtverseny esetén az alkotások szerzői további 10 ponttal gazdagodnak. A díjat az kapja, akinek az alkotása a legtöbb pontot szerezte a zsűri és a közönség összesített pontszámainak alapján.

Saját anyagomra is szavazhatok?

Igen, ezt nem korlátozzuk. Lehetséges, hogy tényleg a te anyagodat tartod a legjobbnak az adott hónapban, ennek nyugodtan adj hangot!

Több anyagra is szavazhatok?

Több anyagra is szavazhatsz, de egy szavazási ciklusban egy anyagra csak egyszer adhatod le a szavazatodat egy IP-címről.

Honnan fogom tudni, ha ismét szavazhatok?

Ha szeretnél naprakész lenni, hogy így együtt választhassuk meg az adott hónap Felelős Fintech Tartalmát, iratkozz fel az értesítőre, és e-mailt küldünk, ha indul a szavazás.