Fintech díj augusztus

Augusztus Felelős Fintech Tartalma

Világhírű fintech guru a Portfolio-nak: a bankok drágák, a tranzakciós illeték szokatlan
Szerző: Tonács Attila, Turzó Ádám Pál

A cikk a Portfolio.hu-n jelent meg 2022. augusztus 29-én. Ekkor még nem dőlt el, hogy a Wise mit fog lépni szeptemberben, amikortól a kormány a külföldi szolgáltatók által végrehajtott tranzakciókra is illetéket vet ki – ezzel kapcsolatban kérdezte a szerzőpáros Kristo Käärmannt, a nemzetközi pénzküldésben utazó fintech sztár, a Wise alapító-vezérigazgatóját.

A zsűri értékelése:

Jól, strukturált, érthető, kiváló interjú egy nagyon fontos fintech-alapítóval. Érdemes lett volna néhol kicsit provokatívabban kérdezni, hogy kicsit se legyen reklámízű az egyébként informatív és érdekes írás. A jövőre nézve azt tanácsoljuk a szerzőpárosnak, hogy fűzzenek további magyarázatot azokhoz a fogalmakhoz, amelyek nem feltétlenül evidensek az olvasó számára. Ez az írás kapta a legtöbb közönségszavazatot a nyári fintech-anyagok közül, ami egyértelműen igazolja, hogy a befogadók számára is értékes cikkről van szó.

További győztes anyagok

Felelős Fintech díj 2023 nyár

2023 nyár Felelős Fintech Tartalma

Az Apple-t nem kell bemutatni senkinek. A techóriás már több mint 15 éve játszik meghatározó szerepet emberek millióinak az életében, elég csak a zsebünkben lapuló telefonokra gondolnunk – az iPhone 2007-es bevezetése alapjaiban változtatta meg az okostelefonok piacát.