Szavazz, ha tetszik!

Ha még nem szavaztál: 🤍, ha már szavaztál: ❤️ 

Spórolás

Családon belüli pénzügyek: forradalmasíthatja a zsebpénzadást egy fintech cég megoldása

Szerző: Horváth Éva
Megjelenés dátuma: 2024. 01. 05.

A fintech-cégek kényelmi szolgáltatásait a hazai bankok is nyújtják, az ügyfeleket azonban ezek a lehetőségek továbbra sem érdeklik. A számlák töredékéhez adtak hozzá másodlagos azonosítót, ami a mobilszámuk vagy az email címük is lehet, és ezekre jóformán senki sem utal pénzt. A fizetési kérelem is néhány különcködő ügyfél hóbortja csupán, ennek a bankok számára 2024-től kötelező elfogadását ráadásul most el is tolták néhány hónappal.

Irány a teljes anyag!

Gyakori kérdések

Hogyan szavazhatok?

Kattints a tartalomra, és ha tetszik az anyag, nyomd meg az oldal tetején található szívecskét. A szavazatodat leadtad, ha szürkéről pirosra vált az ikon. A sikeres szavazás tényét a bal alsó sarokban felvillanó "Köszönjük a szavazatot!" értesítő is jelzi. A szavazatod visszavonásához kattints újra az ikonra.

Hogyan számít bele a szavazatom a verseny alakulásába?

A zsűri minden shortlistre került alkotást értékel egy előre kidolgozott szempontrendszer szerint, amellyel legfeljebb 80 pont érhető el. A közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapó alkotás szerzője, vagy holtverseny esetén az alkotások szerzői további 10 ponttal gazdagodnak. A díjat az kapja, akinek az alkotása a legtöbb pontot szerezte a zsűri és a közönség összesített pontszámainak alapján.

Saját anyagomra is szavazhatok?

Igen, ezt nem korlátozzuk. Lehetséges, hogy tényleg a te anyagodat tartod a legjobbnak az adott hónapban, ennek nyugodtan adj hangot!

Több anyagra is szavazhatok?

Több anyagra is szavazhatsz, de egy szavazási ciklusban egy anyagra csak egyszer adhatod le a szavazatodat egy IP-címről.

Honnan fogom tudni, ha ismét szavazhatok?

Ha szeretnél naprakész lenni, hogy így együtt választhassuk meg az adott hónap Felelős Fintech Tartalmát, iratkozz fel az értesítőre, és e-mailt küldünk, ha indul a szavazás.