Szavazz, ha tetszik!

Ha még nem szavaztál: 🤍, ha már szavaztál: ❤️ 

“Gondolj magadra, a jövődre és arra, hogy mit szeretnél csinálni!” – interjú a figyelmes techzsenivel, aki Magyarország legforróbb pénzügyi appja mögött áll

Szerző: Qayum Dániel
Megjelenés dátuma: 2023. június 19.

Magyarországon csak cikkekből ismerhettük a Robinhoodhoz hasonló befektetési alkalmazásokat, egészen addig amíg a Revolut be nem vezette nálunk is kereskedési szolgáltatásait. A helyzet néhány hónapja, a Lightyear érkezésével jobbra fordult. Lehetőségünk volt leülni Martin Sokkal, a Lightyear vezérigazgatójával és társalapítójával, akivel beszéltünk néhány érdekes történetről, pozitív meglepetésről, értékes gondolatról és az elkövetkezendő izgalmas dolgokról.

Irány a teljes anyag!

Gyakori kérdések

Hogyan szavazhatok?

Kattints a tartalomra, és ha tetszik az anyag, nyomd meg az oldal tetején található szívecskét. A szavazatodat leadtad, ha szürkéről pirosra vált az ikon. A sikeres szavazás tényét a bal alsó sarokban felvillanó "Köszönjük a szavazatot!" értesítő is jelzi. A szavazatod visszavonásához kattints újra az ikonra.

Hogyan számít bele a szavazatom a verseny alakulásába?

A zsűri minden shortlistre került alkotást értékel egy előre kidolgozott szempontrendszer szerint, amellyel legfeljebb 80 pont érhető el. A közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapó alkotás szerzője, vagy holtverseny esetén az alkotások szerzői további 10 ponttal gazdagodnak. A díjat az kapja, akinek az alkotása a legtöbb pontot szerezte a zsűri és a közönség összesített pontszámainak alapján.

Saját anyagomra is szavazhatok?

Igen, ezt nem korlátozzuk. Lehetséges, hogy tényleg a te anyagodat tartod a legjobbnak az adott hónapban, ennek nyugodtan adj hangot!

Több anyagra is szavazhatok?

Több anyagra is szavazhatsz, de egy szavazási ciklusban egy anyagra csak egyszer adhatod le a szavazatodat egy IP-címről.

Honnan fogom tudni, ha ismét szavazhatok?

Ha szeretnél naprakész lenni, hogy így együtt választhassuk meg az adott hónap Felelős Fintech Tartalmát, iratkozz fel az értesítőre, és e-mailt küldünk, ha indul a szavazás.