Fintech díj július

Július Felelős Fintech Tartalma

Hogyan válassz “pénztárcát” – 9 online fizetési szolgáltató összehasonlítása
Szerző: Nagy Bence

A cikk a Számlázz.hu PARK oldalán jelent meg 2022. július 29-én. Ügyfelei igényeire reagálva egy webfejlesztő osztja meg tanácsait az általa legfontosabbnak tartott fizetési szolgáltatók összehasonlításán keresztül. Azok számára, akiknek a téma éppen aktuális, és minden részletre kíváncsiak, egy pdf formátumban elérhető részletes összehasonlítást is közöl az írás.

A zsűri értékelése:

Rendkívűl hasznos anyag, pontos és hiteles. Szűk célcsoportnak készült cikk, de nagyon világos szerkezetű, közérthető, nem befogadhatatlanul részletes, mégis nagyon informatív. Ugyan egy ilyen jellegű cikknél nem a stílus az első, de egy kicsit észszerűbb szerkesztés, infografika tovább segítené a tájékozódást, de a mellékelt pdf csökkenti a hiányérzetet.

További győztes anyagok

2022/2023 telének Felelős Fintech Tartalma

2022/2023 tél Felelős Fintech Tartalma

Ha leporoljuk magunkról az aktuálisan ránk ragadt koszt, és talpra állunk, akkor visszatérhetünk az eredeti küldetéshez, és visszaadhatjuk az emberek pénzügyi szabadságát, függetlenségét – mondta az Indexnek adott interjúban az FTX-csőd tanulságait is érintve Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu társalapító-ügyvezetője.