Fintech díj július

Július Felelős Fintech Tartalma

Hogyan válassz “pénztárcát” – 9 online fizetési szolgáltató összehasonlítása
Szerző: Nagy Bence

A cikk a Számlázz.hu PARK oldalán jelent meg 2022. július 29-én. Ügyfelei igényeire reagálva egy webfejlesztő osztja meg tanácsait az általa legfontosabbnak tartott fizetési szolgáltatók összehasonlításán keresztül. Azok számára, akiknek a téma éppen aktuális, és minden részletre kíváncsiak, egy pdf formátumban elérhető részletes összehasonlítást is közöl az írás.

A zsűri értékelése:

Rendkívűl hasznos anyag, pontos és hiteles. Szűk célcsoportnak készült cikk, de nagyon világos szerkezetű, közérthető, nem befogadhatatlanul részletes, mégis nagyon informatív. Ugyan egy ilyen jellegű cikknél nem a stílus az első, de egy kicsit észszerűbb szerkesztés, infografika tovább segítené a tájékozódást, de a mellékelt pdf csökkenti a hiányérzetet.

További győztes anyagok

Fintech díj augusztus

Augusztus Felelős Fintech Tartalma

A kormány a külföldi szolgáltatók által végrehajtott tranzakciókra is illetéket vet ki – ezzel kapcsolatban kérdezte a szerzőpáros Kristo Käärmannt, a nemzetközi pénzküldésben utazó fintech sztár, a Wise alapító-vezérigazgatóját.

Fintech díj július

Július Felelős Fintech Tartalma

Ügyfelei igényeire reagálva egy webfejlesztő osztja meg tanácsait a legfontosabb fizetési szolgáltatók összehasonlításán keresztül, egy pdf formátumban elérhető részletes összehasonlítás kíséretében.

Fintech díj június

Június Felelős Fintech Tartalma

A cikk arra a kormányrendeletre reagál, amelyben megjelent, hogy a magyar ügyfeleknek határon átnyúló szolgáltatást végző fintech cégeknek is pénzügyi tranzakciós illetéket kell fizetniük.

Nyílt bankolás, ahogy a profik csinálják

Szerző: Németh MonikaMegjelenés dátuma: 2022. augusztus 14. A nyílt bankolás (open banking) és az API alapú pénzügyi megoldások világszerte egyre népszerűbbek. Európa és az Egyesült