Szavazz, ha tetszik!

Ha még nem szavaztál: 🤍, ha már szavaztál: ❤️ 

Hogyan válassz “pénztárcát” – 9 online fizetési szolgáltató összehasonlítása

Szerző: Nagy Bence
Megjelenés dátuma: 2022. július 29.

Abban a pillanatban, hogy bármit profin (!) értékesíteni szeretnél a weben, fizetési megoldást kell választanod. Egy lépésből matt: a megoldást kínáló szolgáltatók sokfélesége (és az összehasonlítást még csak véletlenül sem támogató kínálat) sok fejtörést okozhat, az idő pedig itt is kincs. Mivel ügyfeleink gyakran hozzánk, a webfejlesztőjükhöz fordulnak tanácsért, úgy döntöttünk, megosztjuk az általunk legfontosabbnak tartott fizetési szolgáltatók összehasonlítását. Ha neked ez most éppen aktuális, és minden részletre szükséged lenne, a teljes összehasonlítást letöltheted pdf-ben, amelynek linkjét a cikk alján találod!

Irány a teljes anyag!

Gyakori kérdések

Hogyan szavazhatok?

Kattints a tartalomra, és ha tetszik az anyag, nyomd meg az oldal tetején található szívecskét. A szavazatodat leadtad, ha szürkéről pirosra vált az ikon. A sikeres szavazás tényét a bal alsó sarokban felvillanó "Köszönjük a szavazatot!" értesítő is jelzi. A szavazatod visszavonásához kattints újra az ikonra.

Hogyan számít bele a szavazatom a verseny alakulásába?

A zsűri minden shortlistre került alkotást értékel egy előre kidolgozott szempontrendszer szerint, amellyel legfeljebb 80 pont érhető el. A közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapó alkotás szerzője, vagy holtverseny esetén az alkotások szerzői további 10 ponttal gazdagodnak. A díjat az kapja, akinek az alkotása a legtöbb pontot szerezte a zsűri és a közönség összesített pontszámainak alapján.

Saját anyagomra is szavazhatok?

Igen, ezt nem korlátozzuk. Lehetséges, hogy tényleg a te anyagodat tartod a legjobbnak az adott hónapban, ennek nyugodtan adj hangot!

Több anyagra is szavazhatok?

Több anyagra is szavazhatsz, de egy szavazási ciklusban egy anyagra csak egyszer adhatod le a szavazatodat egy IP-címről.

Honnan fogom tudni, ha ismét szavazhatok?

Ha szeretnél naprakész lenni, hogy így együtt választhassuk meg az adott hónap Felelős Fintech Tartalmát, iratkozz fel az értesítőre, és e-mailt küldünk, ha indul a szavazás.