Új anyagot küldök be

Megtetszett a pályázati kiírás, érdekel a fintech, és kedvet kaptál a tartalomgyártáshoz? Itt tudod elküldeni nekünk azt az anyagot, amit kifejezetten a versenyre készítettél.

Új anyagot küldök be

Ezzel nemcsak az elbírásban segítesz nekünk, de ez a szöveg szolgál alapjául annak, amit a közönségszavazáshoz megosztunk az anyagodról. Legfeljebb 1000 karaktert írhatsz (szóközökkel).
A cikkeket Wordben vagy Google Docs-ban írd meg. A képes illusztrációkat és egyéb képi anyagokat jpg vagy png formátumban várjuk. A hang- és videofájlokat kérjük, töltsd fel valahova (Youtube vagy egy tárhely) és biztosíts megtekintési jogot hozzá!

Gyakori kérdések

Milyen anyagot küldhetek be?

Cikkeket, képes anyagokat (pl. infografika), videókat és hangfelvételeket küldhetsz. Az írásos és képi anyagokat az űrlapon megjelölt formátumokban töltsd fel, a videó- és hangfájlokat pedig egy külső hivatkozás segítségével nevezd.

Hol fog megjelenni az anyag?

Ha megfelel az általad beküldött anyag a feltételeknek, elérhetővé tesszük a zsűri számára. Ha az ő megítélésük szerint az anyag a shortlistre kerül, publikusan elérhetővé tesszük a weboldalunkon.

Miért van szükség a tartalom összefoglalására?

Az összefoglalással segítesz nekünk annak feltérképezésében, hogy beleillik-e a fintech témakörébe, és abban is, hogy shortlistre kerülés esetén közzétehessük ezt az oldalon.

Több szerző esetén ki kapja a díjat?

A pénzjutalomból minden szerző egyenlő arányban részesül, a teljes összeget tehát annyi felé osztjuk, ahány szerzője van az anyagnak.