Szeptember Felelős Fintech Tartalma

Szeptember Felelős Fintech Tartalma

Az utazás szerelmeseinek is meghozhatja a régóta várt áttörést a BNPL
Szerző: Tóth Marcell

A cikk a vg.hu-n jelent meg 2022. szeptember 26-án. Az Egyesült Államokból indult, és több országban népszerű BNPL, azaz halasztott fizetéses szolgáltatások az élet számos területe után is a turizmusba is begyűrűznének, ráadásul ez mentőövet is jelentene a szektornak.

A zsűri értékelése:

Aktuális téma, érdekes feltárás az utazás és a BNPL lehetősége közötti kapcsolat. Kiváló összeállítás, minden szükséges magyarázattal a megfelelő helyen és mértékben, a cikk végén pedig hivatkozással arról, hogy a BNPL milyen kockázatokkal jár. Újságíró-szakmailag kiváló munka. Ugyanakkor kicsit egyoldalú a cikk, érdemes lett volna kritikusabb szemmel megvizsgálni, hogy ez vajon jó-e nekünk. Kevésbé jelennek meg részletesen az összefüggések és hiányoznak az állításokat alátmasztó statisztikai adatok.

További győztes anyagok

november

November Felelős Fintech Tartalma

Ha leporoljuk magunkról az aktuálisan ránk ragadt koszt, és talpra állunk, akkor visszatérhetünk az eredeti küldetéshez, és visszaadhatjuk az emberek pénzügyi szabadságát, függetlenségét – mondta az Indexnek adott interjúban az FTX-csőd tanulságait is érintve Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu társalapító-ügyvezetője.

Október Felelős Fintech Tartalma

Az Apple Pay, a Google Pay és a Samsung Pay rengeteg ember számára tette feleslegessé a pénztárcát. Ebben pedig óriási szerepet játszott az, hogy ujjlenyomatunkkal vagy arcképünkkel is jóváhagyhatjuk a fizetést. Lássuk hát közelebbről, mi mást tartogat még a biometrikus fizetések világa.

Szeptember Felelős Fintech Tartalma

Szeptember Felelős Fintech Tartalma

Az Egyesült Államokból indult, és több országban népszerű BNPL, azaz halasztott fizetéses szolgáltatások az élet számos területe után is a turizmusba is begyűrűznének, ráadásul ez mentőövet is jelentene a szektornak.