Szeptember Felelős Fintech Tartalma

Szeptember Felelős Fintech Tartalma

Az utazás szerelmeseinek is meghozhatja a régóta várt áttörést a BNPL
Szerző: Tóth Marcell

A cikk a vg.hu-n jelent meg 2022. szeptember 26-án. Az Egyesült Államokból indult, és több országban népszerű BNPL, azaz halasztott fizetéses szolgáltatások az élet számos területe után is a turizmusba is begyűrűznének, ráadásul ez mentőövet is jelentene a szektornak.

A zsűri értékelése:

Aktuális téma, érdekes feltárás az utazás és a BNPL lehetősége közötti kapcsolat. Kiváló összeállítás, minden szükséges magyarázattal a megfelelő helyen és mértékben, a cikk végén pedig hivatkozással arról, hogy a BNPL milyen kockázatokkal jár. Újságíró-szakmailag kiváló munka. Ugyanakkor kicsit egyoldalú a cikk, érdemes lett volna kritikusabb szemmel megvizsgálni, hogy ez vajon jó-e nekünk. Kevésbé jelennek meg részletesen az összefüggések és hiányoznak az állításokat alátmasztó statisztikai adatok.

További győztes anyagok

Banki csalások

2023 ősz Felelős Fintech Tartalma

A cikk egy hosszú edukációs célú sorozat részeként jelent meg. Olvasói levelek alapján az online banki csalások hirtelen nagyon elszaporodtak, és ez aggasztja az olvasókat. A cikksorozatban az olvasók eseteit, kérdéseit dolgozza fel a szerző, és igyekezett igazán mélyre ásni a témában és jó tanácsokat is adni.

big tech

A BigTech hozhatja el a pénzügyi forradalmat

Szerző: Bendarzsevszkij GeorgMegjelenés dátuma: 2023. november 28. Egy friss kutatás szerint a nagybankok közel fele a BigTech vállalatokat tartja a legnagyobb versenytársának a pénzügyi szolgáltatások